Osnovni princip ovog plana kompenzacija je sloboda izbora u vezi načina na koji želimo da otpočnemo svoju aktivnost. Sloboda u vezi izbora kupovine, vrste i količine proizvoda. Sloboda u vezi kontakata koji želimo da izgradimo sa svojim potrošačima i saradnicima.

U našem planu se NE NAPLAĆUJE DISTRIBUTOR FEE i ne postoje drugi oblici prihoda, sem prihoda od plasmana proizvoda iz našeg asortimana.

Naš zajednički uspeh je povezan sa vrhunskim kvalitetom proizvoda, koji predstavlja kombinaciju njegove ukupne vrednost i forme u koju je oblikovan.

Edukacija potrošača o tom kvalitetu je naš posao.

Poslovna mogućnost je veoma interesantna, ali je ona ipak samo mogućnost. Realizovati tu mogućnost znači širiti entuzijazam u vezi kvaliteta proizvoda i pomoći potrošačima da razviju naviku razmišljanja:

Šta još mogu učiniti da bih živeo zdravije i kvalitnije!

  1. Izgradnja uspešnog posla nije moguća, ako ne uživate u svim izazovima koji su pred vama.
  2. Vaš put je slobodan i prirodan. Sve što budete radili i ostvarili je posledica Vaših izbora.
  3. Nekada ćete imati vetar u jedrima i mislićete da je uspeh već tu. Biće i perioda kada ćete morati da se vratite korak ili dva, da bi pronašli pravi kurs.

Kakva god faza u razvoju posla bila, Vašu energiju, vreme i važnije od svega Vaše emocije, ulažite samo onda kada ste stoprocentno sigurni da radite pravu stvar:

  • da proizvodi koje nudite zaslužuju da ih Vi i Vama najbliži koriste,
  • da provizije koje ostvarujete predstavljaju razumnu kompenzaciju za uloženi rad,
  • da vizija kojom se razvija kompanija nosi još bolju budućnost.

Punim jedrima napred i srećno!