Prastara skrivnost daljnega vzhoda – neverjetni učinki gobe Cordyceps sinensis. Ponudite telesu novo energijo in postanite aktivni. ProtectGenol je naravni rastlinski izdelek, narejen iz lubja Bele jelke, Abies Albe. Promotorji programa 24BetterLife ustvarjajo pogoje za različne vrste provizij na osnovi povezovanja izdelkov programov Bluvela, ki jih ponujajo strankam.

Inovativni izdelki, ugoden nakup

BluVela Retail Universe™ je najudobnejši način nakupovanja za stranke, ki vedo kaj želijo in ob enem poznajo lastnosti izdelka. To je okolje v katerem se lahko uresničijo velike inovacije malih podjetnikov . Okolje, v katerem je kupec vključen v proces komunikacije in oblikovanja izdelkov. BluVela kanal prodaje pomeni, da izobražen kupec, ki ve kaj hoče, najde najbližje maloprodajno mesto ali mesto, ki mu je najugodnejše. Ta način omogoča, da je stranka deležna vrhunske storitve s strani prodajalca, hkrati pa tudi izredno hitre možnosti nakupa želenih izdelkov.

več o BluVela

Izdelki BluVela

Mi ne iščemo kupcev naših izdelkov. Mi iščemo genialne ideje majhnih inovatorjev za učinkovito reševanje problemov, ki nam jih sporoča trg. Naši izdelki so: kakovostni, inovativni, ekskluzivni in vedno, vsaj v enem kriteriju, med najboljšimi na svetu.
več o izdelkih iz programa essential

Postanite podjetnik

Edinstveni osnovni princip našega načina dela je popolna svoboda izbora v zvezi z načinom, po katerem želimo pričeti svojo dejavnost. Prav tako zagovarjamo tudi svobodo pri izbiri vrste in koliičine izdelkov, ki jih kupujemo, ter izgradnji kontaktov z našimi sodelavci in kupci.
več o možnostih in o two4betterlife