CordyOx - pružite telu novu energiju i postanite aktivni ProtectGenol je prirodni biljni proizvod nаprаvljen od kore srebrne jele, Abies Alba. U 24BetterLife promoteri ostvaruju različite vrste provizija na bazi povezivanja proizvoda iz Bluvela programa sa korisnicima.

Inovativni proizvodi, ugodna kupovina

BluVela Retail Universe™ je najugodniji način kupovine za potrošače koji poznaju karakteristike proizvoda koji zaista žele. To je prostor u kome velike inovacije malih preduzetnika mogu da se ostvare. Prostor u kome potrošač biva uključen u proces komunikacije i oblikovanja tih inovativnih proizvoda. BluVela kanal prodaje znači da edukovani kupac koji zna šta želi, nalazi najbliži mali maloprodajni objekat ili onaj u kome mu se najviše svidja da kupuje i tamo uz vrhunski servis prodavaca koje poznaje u samo nekoliko trenutaka preuzima proizvod.
više o BluVela

Proizvodi BluVela

Mi ne tražimo kupce naših proizvoda.
Mi tražimo genijalne ideje malih inovatora za efikasno rešenje problema koje nam saopštavaju naši klijenti. Naši proizvodi su: kvalitetni, inovativni, ekskluzivni, i uvek bar u jednom kriterijumu najbolji na svetu.
više o essential proizvodimа

Pokrenite svoj posаo two4betterlife

Osnovni princip ovog plana kompenzacija je sloboda izbora u vezi načina na koji želimo da otpočnemo svoju aktivnost. Sloboda u vezi vrste i količine proizvoda koju kupujemo. Sloboda u vezi kontakata koji želimo da izgradimo sa svojim potrošačima i saradnicima.
više o mogućnostimа