Drevna tajna Dalekoga istoka - izuzetan učinak gljive Cordyceps sinensis. Pružite tijelu novu energiju i postanite aktivni. ProtectGenol je prirodni biljni proizvod napravljen od kore srebrne jele, Abies Alba. U 24BetterLife promotori ostvaruju različite vrste provizija na bazi povezivanja proizvoda iz Bluvela programa s korisnicima.

Inovativni proizvodi, ugodna kupovina

BluVela Retail Universe™ je najugodniji način kupovine za potrošače koji poznaju karakteristike proizvoda koji zaista žele. To je prostor u kome velike inovacije malih preduzetnika mogu da se ostvare. Prostor u kome potrošač biva uključen u proces komunikacije i oblikovanja tih inovativnih proizvoda. BluVela kanal prodaje znači da edukovani kupac koji zna šta želi, nalazi najbliži mali maloprodajni objekat ili onaj u kome mu se najviše svidja da kupuje i tamo uz vrhunski servis prodavaca koje poznaje u samo nekoliko trenutaka preuzima proizvod.
više o BluVela

Proizvodi BluVela

Mi ne tražimo kupce naših proizvoda. Mi tražimo genijalne ideje malih inovatora za efikasno rešenje problema koje nam saopštavaju naši klijenti. Naši proizvodi su: kvalitetni, inovativni, ekskluzivni, i uvek bar u jednom kriterijumu najbolji na svetu.
više o proizvodima iz programa essential

Pokrenite svoj posаo

Jedinstveno osnovno načelo našeg načina rada jest potpuna sloboda izbora u vezi s načinom na koji želimo početi svoju djelatnost. Isto tako zagovaramo i slobodu izbora vrste i količine proizvoda koje kupujemo te izgradnju kontakata sa svojim suradnicima i kupcima.
više o mogućnostimа i two4betterlife